Bewaren

Bespaar tot 30% op uw energiefactuur met gevelisolatie van Isodomo

De gevel van uw woning is niet geïsoleerd? Dan vliegt uw geld letterlijk door ramen en deuren naar buiten. Laat uw buitenmuren en gevel isoleren door Isodomo uit Sint-Denijs-Westrem (Gent) en u kunt tot wel 30% op uw jaarlijkse energiekosten besparen.

 

Isodomo is een erkend Belgisch gevelisolatie bedrijf dat werkt met gecertifieerde producten en gelooft in sterk vakmanschap, degelijkheid, snelle realisatie van al onze gemaakte afspraken en dat in partnership met de fabrikant.

Wij willen ons te onderscheiden door in alle fasen van een project de klant centraal te stellen en een totaaloplossing te bieden voor een correcte prijs.

Wij willen onze “goede naam” verder uitbouwen door onze klant optimaal te informeren en te werken binnen de gestelde deadlines en de gemaakte financiële afspraken.

Isodomo gebruikt gecertificeerde producten van gekende fabrikanten, dit zijn zeer betrouwbare isolatiesystemen op de markt. Perfect voor nieuwbouw of renovatie, op een stabiele of minder stabiele ondergrond, maar ook voor de isolatie van sokkels. Het isolatiesysteem werkt koudebruggen weg en vermindert zo het warmteverlies van uw woning. Uw muren zijn meteen waterdicht en de temperatuur in huis blijft constant. En omdat al het werk aan de buitenmuren gebeurt, hebt u er helemaal geen last van.

 

Voor de afwerking biedt Isodomo een ruime keuze aan mogelijkheden. Dankzij het NCS-kleurensysteem kunt u kiezen uit een groot aantal kleuren en tinten afwerkpleister. En ook voor vensterbanken, profielen en sierlijsten hebben wij schitterende oplossingen. Dus renoveer uw woning met Isodomo en geniet nu van het BTW-voorkeurtarief van 6%!

De overheid en uw netbeheerder geven trouwens verschillende premies en fiscale voordelen voor isolatie. Voor meer info:

 

www.energiesparen.be (Vlaanderen)

www.ibgebim.be (Brussel)

www.energie.wallonie.be (Wallonië)

 

Dus maak uw woning duurzamer én bespaar op uw verwarmingskosten!

 

Contacteer Isodomo voor een vrijblijvend bezoek binnen 5 dagen met een gratis offerte!